Som föräldrar kan ni ibland behöva göra något på egen hand eller så har ni mycket på jobbet och vill kunna arbeta över, samtidigt som ni vet att barnen mår bra. Hitta en barnvakt genom en barnvaktsförmedling online, så får ni stor hjälp i familjelivet.

Hitta barnvakt i Stockholm

Det är många barnfamiljer i Stockholm som inte har några nära släktingar, som farmor och farfar, som kan sitta barnvakt. Eller så har ni släkt och vänner som brukar hjälpa er, men ni vill inte utnyttja dem så mycket att det blir för mycket. Det är viktigt att vårda relationer. Då kan det vara en god idé att använda Yepstr, en barnvaktsförmedling som hjälper barnvakter och barnfamiljer att hitta varandra. Det som är så bra med Yepstr är att ni börjar online. Du går in på https://www.yepstr.com/se/barnvakt/barnvakt-stockholm och skriver ert postnummer. Då kommer alla barnvakter som finns i närheten att komma upp på en karta. Det fina med Yepstr är också att rutavdraget hanteras automatiskt, företaget har säkra betalningar, olycksfallsförsäkring upp till 1 miljon, kostnadsfria intervjuer och alla barnvakter är verifierade med BankID. Kostnaden blir 75 kronor per timme efter rutavdrag, en billig summa för att vårda familjelivet. På Yepstr kan du också anlita hundpassning, hundpromenader och skötsel av ert hem när ni åker på semester.

Gå på dejt – vårda er relation

För ett fungerande familjeliv är det viktigt att ni som föräldrar tar hand om er relation. Livet kan vara mycket stressande med barn, arbete, hälsa och fritidsintressen. När ni försöker få ihop livspusslet är risken stor att ni som föräldrar glömmer bort att också ni måste få tid för varandra. Anlita en barnvakt och gå på dejt tillsammans. Eller anlita en barnvakt en gång i veckan för att gå och träna och ta hand om er hälsa tillsammans. Om ni inte har ekonomi eller tid för att göra något tillsammans varje vecka, så kan det vara smart att i alla fall göra någonting tillsammans varje månad.

Barnvakt under vardagskvällar

För många barnfamiljer kan det vara skönt att anlita en barnvakt en eller flera vardagskvällar. Vet du om att det kommer att bli extra mycket på jobbet under en viss tid kan det vara smart att anlita barnvakt i förväg, så att du kan jobba över. Så går livspusslet bättre ihop. Hinna bli klar med alla uppgifter i lugn och ro. Att anlita barnvakt är ett klokt sätt för att minska på stressen. Era barn har det bra hemma. De får mat, är trygga och kan i lugn och ro göra sina läxor, träna eller hänga med kompisar. Allt medan ni gör klart på jobbet eller gör något roligt tillsammans, så att ni har mycket kraft och energi över till ett härligt familjeliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *